Ιστορικός άτλας των ναπολεόντειων χρόνων - Konstam, Angus (Σαββάλας, 2006)
Εμπλουτισμένος με έχρωμες εικόνες, χάρτες και σχεδιαγράμματα, ο "Ιστορικός άτλας των ναπολεόντειων χρόνων" αναδεικνύει την άνοδο, την απόλυτη κυριαρχία και την πτώση του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, μιας από τις επιφανέστερες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας Ιστορίας. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες: - Ο Νεαρός Βοναπάρτης, 1789-1795 - Ιταλία, 1796-1798 - Αίγυπτος, 1798-1800 - Η Εκστρατεία του Αούστερλιτς, 1805 - Οι Εκστρατείες του 1806-1807 - Η Εκστρατεία του Βαγκράμ, 1809 - Ο Πόλεμος στη Χερσόνησο, 1807-1814 - Η Ρωσική Εκστρατεία, 1812 - Οι Εκστρατείες Εθνικής Απελευθέρωσης, 1813-1814 - Ο Πόλεμος του 1812 - Η Εκστρατεία του Βατερλό, 1815 - Η Ναπολεόντειος Κληρονομιά.