Παραδοσιακά παιχνίδια - Σαγώνας, Γιώργος Κ. (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2013)
Ένα υπέροχο λεύκωμα που περιέχει καταγεγραμμένα 250 παραδοσιακά παιχνίδια, απ' όλες τις περιοχές της Ελλάδας, χωρισμένα σε 14 ενότητες. Περιλαμβάνει παιχνίδια της αρχαιότητας, οι περιγραφές των οποίων περιέχονται στην αρχαία ελληνική γραμματεία, παιχνίδια δρόμου, παιχνίδια με ξύλα, πέτρες, παιχνίδια με μίμηση, με κατασκευές, παιχνίδια σε σχήματα, κ.ά. Εκτός από τις περιγραφές, υπάρχουν σχηματικές παραστάσεις των παιχνιδιών, σκίτσα και φωτογραφίες, που κάνουν το παιχνίδι πιο κατανοητό και εύληπτο.