Kung fu panda - Yuh, Jennifer, 1972- (Dreamworks, 2011)
Αυτήν τη φορά ο στρουμπουλός Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Άρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο, ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου! Πώς θα καταφέρει ο Πο να τον νικήσει; Η απάντηση βρίσκεται κάπου μακριά... στο παρελθόν του Πο και στο μυστικό που κρύβεται στο χθες. Επικίνδυνη αποστολή που απαιτεί πολεμικές τέχνες... σε extra large διάσταση!