Ratatouille - Bird, Brad, 1957-; Pinkava, Jan, 1963- (Pixar : Disney, 2007)
Ταξιδέψτε στο μαγευτικό Παρίσι, όπου ο μαδικός δυνδυασμός ενός αρουραίου και ενός εστιατορίου 5 αστέρων συναντιούνται για την πιο απίστευτη ιστορία. Σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Παρισιού, ο Ρέμι, ένας φιλόδοξοςς νεαρός αρουραίος, ονειρεύεται να γίνει ένας νέος διάσημος Γάλλος σεφ.