Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ - Βέγγος, Θανάσης, 1926-2011; Βέγγος, Θανάσης, 1926-2011; Γιουλάκη, Κατερίνα, 1938-; Παπαδόπουλος, Αντώνιος Μ., 1932-1983; Σαμιωτάκη, Ευαγγελία, 1934-; Κατσουρίδης, Ντίνος, 1927-2011 (Ντίνος Κατσουρίδης, 2011)
Ο Θανάσης στις μεγάλες του... τρεχάλες. Και πώς να μην είναι. Έχει μια αδελφή, ανιψιά, γέρους, πέντε συνολικά στόματα που περιμένουν από τα δικά του χέρια. Έχει και ένα «φιλόσοφο» αδελφό που για μεγάλη δυστυχία του Θανάση πεθαίνει, αφήνοντάς του άλλα τέσσερα στόματα. Ένας λογικός άνθρωπος θα μπορούσε άνετα να τρελαθεί. Ένας Θανάσης... τι θα πάθαινε;