Ice age - Saldanha, Carlos, 1965-; Saldanha, Carlos, 1965- (Twentienth Century Fox Film Corporation : Odeon, 2009)
Οι δημιουργοί των αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων "Η Εποχή των Παγετώνων" και "Η Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη" επιστρέφουν με το πολυαναμενόμενο νέο σίκουελ της σειράς. Στο τρίτο μέρος της αγαπημένης σειράς "Ice Age", ο Σκρατ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο βελανίδι και την αγάπη, ο Σιντ μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει μια οικογένεια κλέβοντας αυγά δεινοσαύρου, ο Μάνι και η Έλλη περιμένουν τη γέννηση του μωρού-μαμούθ τους, ενώ ο Ντιέγκο ανησυχεί πως έχει αρχίσει να εξημερώνεται επικίνδυνα. Όλα αυτά σε 3D. Με τις φωνές των: Ρέι Ρομάνο, Κουίν Λατίφα, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Σον Ουίλιαμ Σκοτ, Σάιμον Πεγκ/ Στα ελληνικά με τις φωνές των: Πέτρου Φιλιππίδη, Γιάννη Μπέζου, Γιάννη Πολιτάκη, Λεωνίδα Κακούρη