Τσελεγγίδης, Δ. Ι. (1984). Η θεολογία της εικόνας και η ανθρωπολογική σημασία της: διατριβή επί διδακτορία υποβληθείσα στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.].
Styl ChicagoΤσελεγγίδης, Δημήτριος Ι. Η θεολογία της εικόνας και η ανθρωπολογική σημασία της: διατριβή επί διδακτορία υποβληθείσα στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.], 1984.
Citace podle MLAΤσελεγγίδης, Δημήτριος Ι. Η θεολογία της εικόνας και η ανθρωπολογική σημασία της: διατριβή επί διδακτορία υποβληθείσα στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.], 1984.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..