Ρωμανίδης, Ι. Σ. (1957). Το προπατορικόν αμάρτημα: Ήτοι συμβολαί εις την έρευναν των προυϋποθέσεων της διδασκαλίας περί προπατορικού αμαρτήματος εν τη μέχρι του Αγ. Ειρηναίου αρχαία Εκκλησία εν αντιβολή πρός την καθόλον κατεύθυνσιν της ορθοδόξου και της δυτικής μέχρι του Θωμά του Ακινάτου θεολογίας. Αθήναι: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Styl cytowania ChicagoΡωμανίδης, Ιωάννης Σ. Το προπατορικόν αμάρτημα: Ήτοι συμβολαί εις την έρευναν των προυϋποθέσεων της διδασκαλίας περί προπατορικού αμαρτήματος εν τη μέχρι του Αγ. Ειρηναίου αρχαία Εκκλησία εν αντιβολή πρός την καθόλον κατεύθυνσιν της ορθοδόξου και της δυτικής μέχρι του Θωμά του Ακινάτου θεολογίας. Αθήναι: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, 1957.
Styl cytowania MLAΡωμανίδης, Ιωάννης Σ. Το προπατορικόν αμάρτημα: Ήτοι συμβολαί εις την έρευναν των προυϋποθέσεων της διδασκαλίας περί προπατορικού αμαρτήματος εν τη μέχρι του Αγ. Ειρηναίου αρχαία Εκκλησία εν αντιβολή πρός την καθόλον κατεύθυνσιν της ορθοδόξου και της δυτικής μέχρι του Θωμά του Ακινάτου θεολογίας. Αθήναι: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, 1957.