Στον καιρό του Ρήγα : διήγημα - Παπαθανάση-Μουσιοπούλου, Καλλιόπη (Έκδοσις Αδελφότητος Θεολόγων "η ζωή", 1998)
Ένα διηγήμα εμπνευσμένο από την προεπαναστατική εποχή, τότε που όλα τα ΄σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Παρόλα αυτά όμως ετοιμαζόταν μυστικά η επαναστάση των ραγιάδων Ελλήνων. Ένα διήγημα που έχει να μας δώσει πολλά μηνύματα για τα μεγάλα ιδανικά της φυλής μας, για την ενότητα και ομοψυχία, για το κοινό συμφέρον του Έθνους.