Δωδέκατη νύχτα - Shakespeare, William, 1564-1616 (Κέδρος, 1997)
H "ΔΩΔEKATH NYXTA" ΓPAΦTHKE TO 1599-1600 AKPIBΩΣ META TH MEΛAΓXOΛIKH KΩMΩΔIA TOY "ME TO IΔIO METPO" KAI ΠPIN AΠO TH MEΓAΛH TPAΓΩΔIA TOY "AMΛET". ΓI' AYTO ΠAPATHPOYME OTI, ΠAP' OΛH TH ΛAMΨH KAI TH XAPOYMENH ΔIAΘEΣH TOY EPΓOY, YΠAPXEI KATA BAΘOΣ ENAΣ TONOΣ ΠIKPIAΣ.