[Κώδιξ λογαριασμού εκκλησιών Κοζάνης] [από 1845-1890] ([χ.ό.], 1845)
Κώδικας ποικίλου περιεχομένου, σχολικού και εκκλησιαστικού, ιδίως καταγραφή ιερών σκευών, λογαριασμού διαφόρων εκκλησιών της Κοζάνης (ναός Αγίων Αναργύρων, Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Αθανασίου, Παναγίας, Αγίου Χριστοφόρου, Προφήτη Ηλία και Αγίου Κωνσταντίνου) κλπ. κατά τα έτη 1845-1890