Αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Ελληνικά Γράμματα, 1998)
Ένα αλφαβητάρι μα ποιο αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες, που έγραψε ένας συγγραφέας μα ποιος συγγραφέας και εικονογράφησε μια ζωγράφος μα ποια ζωγράφος, για να μάθουν την αλφαβήτα τα παιδιά που τους αρέσουν οι νηστικοί μυρμηγκοφάγοι και οι ιπποπόταμοι με ιλαρά.