Ένας τίμιος κλέφτης - Dostoyevsky, Fedor Mihajlovic, 1821-1881 (Παπαδόπουλος, 1999)
Ο μεγάλος συγγραφέας έχει γράψει και για τους μικρούς φίλους του. Η συγκινητική ιστορία του Τίμιου Κλέφτη είναι από τα καλύτερα δώρα του σ' αυτούς.