Η νόσος των παντρεμένων γυναικών - Παφίλης, Γιώργος Χαρ. (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης, 1998)
Σκηνοθεσία:Στέφανος Κοτσίκος Σκηνικά: Γιώργος Σαμαρνιώτης Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά Μουσική: Βαγγέλης Βέττας