Εγκυκλοπαίδεια Κουστώ : ο κόσμος των θαλασσών. - Cousteau, Jacques, 1910-1997 (Αλκυών, 1985)
Βουτήξτε τώρα μαζί με τον Κουστώ σ'αυτόν τον μοναδικό ωκεανό γνώσεων. 20 τόμοι θαλασσοδαρμένες περιπέτειες με χιλιάδες φωτογραφίες, δίνουν απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα που απασχολεί την ανθρωπότητα, ότι αν πέθαιναν οι ωκεανοί πόσα χρόνια ζωής μας απομένουν;