Τα επαναστατικά : επαναστατική προκύρηξη : τα δίκαια του ανθρώπου : το σύνταγμα : ο θούριος : ύμνος πατριωτικός - Ρήγας Βελεστινλής, 1757-1798 (Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης "Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα", 1994)
Επαναστατική προκήρυξη, τα Δίκαια του ανθρώπου, το Σύνταγμα, ο Θούριος, Υμνος Πατριωτικός, Αθήνα 1994, Τέταρτη έκδοση 1998. Σε μια καλλιτεχνική έκδοση προσφέρεται το πρώτο Σύνταγμα των Ελλήνων και των άλλων βαλκανικών λαών και τα υπόλοιπα επανασταστικά έργα του εθνεργέτη με ευρετήριο ονομάτων και πραγμάτων.