Γεωπολιτική του αρχιπελάγους : ελληνική γεωφιλοσοφία και οι προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης - Στάμκος, Γιώργος (Άγνωστο, 2007)
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας αναλύει με ιδιαίτερη οξυδέρκεια τη μελλοντική θέση της Ελλάδας και του Ελληνισμού στα νέα ρευστά δεδομένα που διαμορφώνονται. Αξίζει τον κόπο να το διαβάσουν, ειδικά όσοι εκτιμούν το μέλλον. Κώστας Στούπας, Εφημερίδα Ημερησία.