Οι καλές νεράιδες της Νέας Υόρκης - Millar, Martin (Aquarius, 1995)
Η Μόραγκ και η Χέδερ, δυο Σκοτσέζες με φουστίτσες, που διώχτηκαν από τα ευλογημένα βουνά τους επειδή έπαιζαν με τα βιολιά τους τραγούδια των Ramones, δείχνουν για το σεξ, τα ναρκωτικά και την αναρχία τόσο υγιείς τάσεις, που θα μπορούσαν να βάλουν σε σκέψεις ακόμα και τον πιο ανοιχτόμυαλο Κέλτη λαογράφο. Προσπαθώντας να επανορθώσουν τα σφάλματά τους, προσφέρουν υπερφυσική βοήθεια σε δυο ταλαιπωρημένα πλάσματα της Νέας Υόρκης-αλλά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κατρακυλήσουν στην πανάρχαια φυλετική έχθρα των Χάιλαντς, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανοιχτός πόλεμος στις τάξεις της κοσμοπολίτικης νεραϊδοκοινωνίας της πόλης.