Ο παρίας - Masterton, Graham, 1946- (Ακτή-Οξύ, 2000)
Η ανείπωτη δύναμη ενός αρχαίου δαίμονα που βρίσκεται εγκλωβισμένη στο κουφάρι ενός βυθισμένου πλοίου στα παγωμένα βάθη του Ατλαντικού απειλεί να βγει ξανά στην επιφάνεια, πιο μοχθηρή από ποτέ, για να βυθίσει τον κόσμο ολόκληρο σε μία αιώνια νύχτα...