Νατάσα, η βασίλισσα των εντόμων - Τσανάκας, Χρήστος, 1963- (Ασύρματος, 1998)
Ψηφιακός εφιάλτης ή ψυχεδελική κωμωδία; Παραθρησκευτικό σκάνδαλο ή επιστημονική φαντασία; Μουσική σάτιρα ή ερωτική προφητεία; Όλα υποτροπιάζουν στην Αθήνα του 21ου αιώνα. Ένας άνομος έρωτας οδηγείται στο φόνο. Ένας ρέιβερ κλείνεται στο άσυλο. Η Περίπολος Ονείρων, αποχαυνωμένη, δεν αντιδρά. Το δωμάτιο 109 παίζει μονίμως ambiet. Τα σύννεφα του Δ. Γέρου στάζουν οξέα. Τότε εμφανίζεται ο Φλερκ, πρεσβευτής μιας εξωφρενικής οντότητας. Και η αγωνία αρχίζει. Τι θα ανακαλύψουν έκπληκτοι, η ξανθιά σεξοβόμβα και ο νάνος εραστής της, όταν αποσυνδεθούν τα βύσματα;