Blowjob : μηδενισμός, σεξουαλικός ορυμαγδός και κατακλυσμική βία - Home, Stewart, 1962- (Παρα-Μόρφωση, 1999)
Ο συγγραφέας στήνει ένα σατιρικό μυθιστόρημα με φόντο τις πιο υποβαθμισμένες συνοικίες της αγγλικής μητρόπολης και με πρωταγωνιστές ήρωες-καριτατούρες που κινούνται με την ταχύτητα φιγούρας του playstatio.