Ο πολεμιστής : οι μαχητές του μέλλοντος, τολτέκος πολεμιστής, σαμουράι, νίντζα, ιππότες, ναΐτες, τρομοκράτες, λεγεωνάριοι, Ες-Ες, συμμορίτες, αντάρτες, ασσασίνοι, βίκινγκς - Αντωνιάδης, Αντώνης (Μυστική βιβλιοθήκη, 2004)
Οι συγγραφείς του βιβλίου παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς πολεμιστές που υπήρξαν στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τρόπο εκπαίδευσης τα όπλα, τη φιλοσοφία και τη δράση τους. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε τα μυστικά των αρχαιότερων μέχρι και των μελλοντικών πολεμιστών και μέσα από τις σελίδες του θα ταξιδέψετε στον κόσμο της βίας, του παραλογισμού, του θανάτου αλλά και του θάρρους, της τιμής και της δόξας.