Dune : ο Μεσσίας του Ντιούν - Herbert, Frank, 1920-1986 (Anubis pocket, 2006)
Το δεύτερο βιβλίο του πολυβραβευμένου έπους DUNE, που κατέκτησε τα κορυφαία βραβεία του χώρου Hugo και Nebula. Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από τα γεγονότα που οδήγησαν τον Πωλ Ατρείδη στο θρόνο της Αυτοκρατορίας. Οι λεγεώνες των φανατικών του Μουάντ'Ντιμπ μεταφέρουν τον ιερό πόλεμο μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος και αμέτρητοι προσκυνητές συρρέουν στον Αρράκις για να δεχτούν την ευλογία του προφήτη... Με αυτό το βιβλίο συνεχίζεται η ιστορία του Μουάντ'Ντιμπ, κληρονόμου μιας αφάνταστης δύναμης και το αποκορύφωμα ενός σχεδίου αιώνων με στόχο τη δημιουργία ενός ανώτερου όντος...