Ρώμη - Gilbert, Sari (National Geographic Traveler, 2006)
Γνωρίστε τη Ρώμη με ξεναγό το National Geographic, που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει το όνομά του με το πάθος της αναζήτησης και της εξερεύνησης. Σ' αυτόν τον εύχρηστο οδηγό, ανάμεσα στα αξιοθέατα που παρουσιάζονται, το National Geographic σας προτείνει μέρη πολύ ή λιγότερο γνωστά ώστε η περιπλάνησή σας στη Ρώμη να γίνει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία. - Λεπτομερείς περιγραφές και πληροφορίες για τα αξιοθέατα - Αποκλειστικές γραφικές απεικονίσεις - Πάνω από 160 φωτογραφίες - 21 λεπτομερείς, έγχρωμοι χάρτες - Προτάσεις περιπάτου με αναλυτικούς χάρτες - Πλήρης ενημέρωση του ταξιδιώτη για ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγορές και διασκέδαση.