Ο Βαζαρέλι είναι εδώ : τέσσερα μονόπρακτα - Λαχανάς, Μάκης (Ελληνικό Θέατρο / Δωδώνη, 1991)
Mr BRAUN, ακουμπώντας πάντα αβρά το δεξί του χέρι στον αριστερό ώμο του Νέου και κοιτώντας προς το κοινό: Εσείς νεαρέ θα μπορούσατε να κάνετε μια συναρπαστική καριέρα. ΝΕΟΣ: Νομίζετε; (Χωρίς να τον κοιτάζει.) Φοβούμαι πως όχι. Mr BRAUN: Επιμένω. Αν μάλιστα είχατε σπουδάσει στο κολέγιο κοσμηματοπωλών της Γενεύης; ΝΕΟΣ: Δυστυχώς, δεν προτίθεμαι. Άλλωστε δεν μου αρέσουν πια τα διαμάντια. Mr BRAUN: Δεν έχω την ίδια γνώμη. Τα διαμάντια πάντα λάμπουν και γοητεύουν. Θα τα συνηθίσετε. ΝΕΟΣ: Όχι. Τώρα πια θα με θαμπώνουν. Mr BRAUN: Ίσως έχετε δίκιο. Κι εκτός αυτού είστε πια γυμνός. Ολόγυμνος. ΝΕΟΣ: Δεν μπορώ να φορέσω κάτι. Κάθε ρούχο ακόμα και το φίνο μετάξι μου προκαλεί αλεργία. Mr BRAUN: Και το ζωικό μετάξι του μεταξοσκώλικος;