Το μυστικό της περγαμηνής : μυθιστόρημα - Kuzneski, Chris (Μοντέρνοι Καιροί, 2007)
Μια σειρά δολοφονίες που αναπαριστούν τη σταύρωση του Χριστού. Ένα σκοτεινό μυστικό, ικανό να κλονίσει τα θεμέλια της Εκκλησίας. Μια ασύλληπτη συνωμοσία. Ποιοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση; Τι πυροδότησε την ανελέητη καταδίωξη δυο αθώων; Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι εχθροί της αλήθειας; Ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις και να φέρει στο φως τη σημαντικότερη ανακάλυψη όλων των εποχών είναι ο αρχαιολόγος Μπόιντ. Αρκεί να παραμείνει ζωντανός και να αποκρυπτογραφήσει την πανάρχαια περγαμηνή που κρατά στα χέρια του.