Μαμά μου, σ' αγαπώ : βιβλίο που αγγίζεις και νιώθεις - Smith, Sarah; Τασιόπουλος, Βαγγέλης, 1959- (Παιδικά εικονογραφημένα, 2007)
Το πιγκουινάκι έχασε τη μαμά του και ψάχνει να τη βρει. Υπάρχουν πολλά ζώα τριγύρω του, αλλά κανένα δε μοιάζει εκείνη. Ακολουθήστε το πιγκουινάκι στη μεγάλη του περιπέτεια, σ' ένα βιβλίο με πολλές εκπλήξεις και όμορφες εικόνες, που δεν τις βλέπεις μονάχα, αλλά και τις αισθάνεσαι αγγίζοντάς τες.