Μια συναρπαστική ημέρα του μάγειρα Νίκου - Brooks, Felicity (Άγκυρα, 2009)
Παρακολουθήστε μια πολυάσχολη και συναρπαστική ημέρα στη ζωή της δασκάλας Έλενας, του πυροσβέστη Κώστα, της κτηνιάτρου Μαρίας, της γιατρού Κατερίνας, του αγρότη Γιώργου και του μάγειρα Νίκου, μέσα από έξι συναρπαστικά βιβλία.