Ο Πινόκιο : και άλλα παραμύθια - Στρατίκης, Πότης (Εγκυκλοπαίδεια των παραμυθιών, 1990)
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ Όλα τα γνωστά, τα κλασικά παραμύθια που έχουν γαλουχήσει γενιές παιδιών, αλλά και πολλά άγνωστα, έχουν συγκεντρωθεί στους 12 καλαίσθητους τόμους αυτής της έκδοσης. Η εικονογράφησή τους είναι πλούσια, φαντασμαγορική και ασυναγώνιστη και κάθε σελίδα μοιάζει με εικόνα του παραδείσου στα παιδικά μάτια. Η "ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ" είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στα παιδιά που αγαπάτε.