Αγώνας ταχύτητας - Martin, Stuart (Σαββάλας, 2005)
Ο Μάνος περιμένει στην εκκίνηση με αγωνία. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων. Οι μηχανές μουγκρίζουν, οι θεατές φωνάζουν και χειροκροτούν, όταν επιτέλους η πράσινη σημαία πέφτει κι ο αγώνας αρχίζει! Παρακολουθήστε ένα συναρπαστικό αγώνα ταχύτητας και δείτε πώς ένα ένα τα αυτοκίνητα εγκαταλείπουν την πίστα. Ποιος θα είναι τελικά ο νικητής; Ένα πρωτότυπο βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση, ένθετο υλικό και ευχάριστο κείμενο που θα βοηθήσει το παιδί να μάθει να μετρά, καθώς και να γνωρίσει το συναρπαστικό κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων.