Ξεχασμένο γέλιο - Willett, Marcia (Κλασικά ασημένια, 2015)
Στη γαλήνια καλοκαιρινή ομορφιά της αγγλικής υπαίθρου, οι ένοικοι σ' ένα συγκρότημα με εξοχικές κατοικίες προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα καθένας με το δικό του καημό. Τραυματικές εμπειρίες και λάθη του παρελθόντος έχουν δημιουργήσει για όλους καταστάσεις που φαίνονται αδιέξοδες. Όμως η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κι όσο κυλάει το καλοκαίρι, δημιουργούνται καινούργιες σχέσεις ανάμεσά τους, επουλώνονται παλιές πληγές και ζωντανεύουν αγάπες που έμοιαζαν νεκρές. Και το ξεχασμένο γέλιο ξαναγυρίζει στη ζωή τους.