Ψίθυροι από το παρελθόν - Willig, Lauren (Ωκεανίδα, 2015)
Δικηγόρος σε μια μεγάλη νομική εταιρεία του Μανχάταν, όπου προορίζεται για συνεταίρος, η Κλεμεντάιν Έβανς έχει πετύχει σχεδόν όλους τους στόχους που είχε θέσει. Ξαφνικά διαπιστώνει πως αυτό δεν της φτάνει. Οι ατελείωτες ώρες που περνάει στη δουλειά διαλύουν τον αρραβώνα της και τώρα, μόνη στα τριάντα τέσσερά της, βλέπει να γκρεμίζονται τα πάντα. Όταν μαζεύεται όλη η οικογένειά της για να γιορτάσει τα γενέθλια της γιαγιάς, που κλείνει τα ενενήντα εννιά, ένας συγγενής αφήνει υπαινιγμούς για κάποιο οικογενειακό μυστικό. Αυτό θα γίνει κι η αφορμή για την Κλέμι να κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν που μπορεί και να της αλλάξει τη ζωή. Από τον κλειστό κύκλο της βρετανικής υψηλής κοινωνίας στους ουρανοξύστες του Μανχάταν κι από κει στους κόκκινους λόφους της Κένιας, βλέπουμε να ξετυλίγεται το μυστικό μιας γυναίκας και μιας οικογένειας...