Αιχμάλωτη στην αγκαλιά σου - Day, Sylvia, 1973- (Crossfire, 2015)
Ο Γκίντεον με φωνάζει άγγελό του, αλλά εκείνος είναι το θαύμα στη ζωή μου. Ο πανέμορφος, λαβωμένος πολεμιστής μου, τόσο αποφασισμένος να εξοντώσει τους δαίμονές μου, αρνούμενος να αντιμετωπίσει τους δικούς του. Οι όρκοι που ανταλλάξαμε έπρεπε να μας είχαν κάνει άτρωτους. Αντίθετα, όμως, άνοιξαν παλιές πληγές, αποκάλυψαν ανασφάλειες και προσείλκυσαν εχθρούς που διψούσαν για εκδίκηση. Τον ένιωθα να γλιστράει από την αγκαλιά μου, έβλεπα τους μεγαλύτερους φόβους μου να γίνονται πραγματικότητα, την αγάπη μου να δοκιμάζεται με τρόπους που δεν ήμουν βέβαιη ότι είχα τη δύναμη να αντέξω. Στην πιο φωτεινή στιγμή της ζωή μας, εισέβαλε το σκοτάδι του παρελθόντος του, απειλώντας όλα εκείνα για τα οποία παλέψαμε τόσο σκληρά. Ήρθαμε αντιμέτωποι με μια φρικτή επιλογή: να επιστρέψουμε στην οικεία ασφάλεια της ζωής που είχαμε προτού γνωρίσει ο ένας τον άλλον ή να πολεμήσουμε για ένα μέλλον που ξαφνικά φάνταζε απατηλό όνειρο