Μ' άλλα λόγια σ' αγαπώ - Ευσταθίου, Ευαγγελία (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2007)
Δυο παιδιά με παρελθόν που τα κατατρέχει γνωρίζονται και μεγαλώνουν σε ένα ίδρυμα. Ορκίζονται να μη χωρίσουν ποτέ και ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον. Εκείνος, ο Ραμός, είναι ο νόθος καρπός της ένωσης κάποιου Ούγγρου τσιγγάνου ακροβάτη με μια Ελληνίδα αριστοκράτισσα. Εκείνη, η Ρωξάνη, χάνει τον πατέρα της, τη μοναδική της οικογένεια, σε πολύ τρυφερή ηλικία. Καθώς τα χρόνια περνούν, η αγάπη κι οι ελπίδες τους πως θα τα καταφέρουν φουντώνουν. Όμως, ενώ η Ρωξάνη θέλει να ξεχάσει και να πιστέψει στις μέρες που θα 'ρθουν, ο Ραμός ζητά απαντήσεις και σκαλίζει το παρελθόν διψώντας για εκδίκηση.