Σε κώμα - Fielding, Joy, 1945- (Διόπτρα, 2010)
Έμοιαζε σαν η ζωή να της τα είχε προσφέρει όλα απλόχερα... Καριέρα, φιλία, συντροφικότητα. Τίποτα δεν προμήνυε την καταστροφή που ερχόταν, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα θα συνέθλιβε κάθε οστό του κορμιού της. ΣΕ ΚΩΜΑ... Χωρίς να βλέπει, χωρίς να μιλά. Ακούει όμως όσα λέγονται και οι αποκαλύψεις γκρεμίζουν τον κόσμο της, απειλούν ξανά τη ζωή της. Ποιος θα τη σώσει από τον εφιάλτη; «Η γνωστή και πετυχημένη συγγραφέας Joy Fielding μας παρουσιάζει ένα μυθιστόρημα που μας καθηλώνει, με πρωταγωνίστρια μια νέα γυναίκα εγκλωβισμένη σε έναν εφιάλτη κάπου ανάμεσα στη ζωήκαι το θάνατο». New York Times