Το δάκρυ του λύκου : μυθιστόρημα - Busfield, Andrea (Διόπτρα, 2011)
Ένας βίαιος θάνατος θα διαταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια... Ο άδικος χαμός του αδερφού του Λουκή τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η εκδίκηση ορίζει πια τα βήματά του. Η αγάπη του για τον παιδικό του έρωτα πρέπει να περιμένει. Πρέπει να δοκιμαστεί... Δύο νέοι άνθρωποι που αγαπιούνται από μικρά παιδιά... Μα τώρα πια η αγάπη δεν θα έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή τους. Η εποχή προστάζει να φανούν δυνατοί και θαρραλέοι. Θα πρέπει να παλέψουν και για την αγάπη τους και για το λαό τους. Μακριά ο ένας από τον άλλο... Ώσπου να καταφέρουν να υπερνικήσουν τα εμπόδια. Να καταφέρουν η ειρήνη και η ελπίδα να ζεστάνουν τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και θα πρέπει να δώσουν πολλές μάχες, ο καθένας αντιμέτωπος με τους δικούς του δαίμονες κάθε φορά. Ταραγμένες εποχές, διαλυμένες ζωές...