Αγνώστου πατρός - Pearse, Lesley (Κλασικά ασημένια, 2015)
«Κανένα παιδί δεν αγαπήθηκε περισσότερο από σένα, Νταίζη». Η Νταίζη, γλυκιά αλλά και επιπόλαιη, είναι ευχαριστημένη, δεν ξέρει όμως τι θέλει απ τη ζωή. Είκοσι πέντε χρονών, χάνει τη θετή της μητέρα, που της αφήνει ένα λεύκωμα με άγνωστες πληροφορίες για την καταγωγή της. Η Νταίζη αποφασίζει να βρει την αληθινή της μητέρα. Μήπως όμως, ξετυλίγοντας το νήμα του παρελθόντος, θέτει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον θετό της πατέρα και με τον αγαπημένο της; Από αυτό το ταξίδι στο παρελθόν, αποκαλύπτεται μια συγκλονιστική ιστορία αθωότητας και διαφθοράς.