Ένας παιχνιδιάρης δεινόσαυρος - Tickle, Jack (Βιβλία με εικόνες που ξεπετάγονται, 2006)
Οι δεινόσαυροι ζούσαν τα πολύ παλιά χρόνια, αλλά στο βιβλίο αυτό ξεπετάγονται μπροστά σας, για να σας συστηθούν!