Ένας πονηρός κροκόδειλος - Tickle, Jack (Βιβλία με εικόνες που ξεπετάγονται, 2006)
Τα ζωάκια σε αυτό το βιβλίο λατρεύουν τα γλυκά νερά. Μερικά είναι κάπως άγρια, αλλά μη φοβάστε! Ξεπετάγονται μπροστά σας για να συστηθούν και να μάθετε να τα αγαπάτε!