Έλα στη βάφτισή μου - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Άγιοι και ήρωες, 1997)
Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ανάδοχοι, οι γονείς και οι πιστοί, όλοι μας δηλαδή, για το μυστήριο της Βάφτισης, παρουσιάζονται μέσα από μια τρυφερή ιστορία ενός νονού και του βαφτιστικού του...