Ο θησαυρός της Χέλεν Σάλλιβαν και η ελληνολάτρισσα Ιρλανδέζα - Mims-Σιλβερίδη, Amy (Οδός Πανός, 2007)
Θα καταλήξω απλώς με την ευχή ότι με την έκδοση αυτού του Δεύτερου Μέρους της τριλογίας της Αμυ, η γενναία ψυχή της Σάλλιβαν θα δικαιωθεί και το αποκαλυπτικό δικό της βιβλίο, με τίτλο «Το πνεύμα του λαού και τα τεχνάσματα της εξουσίας», θα χαρεί επιτέλους την αναγνώριση που του αξίζει.