Η μαγεμένη : εικονογραφημένη ιστορία - Disney, Walt, 1901-1966 (Ελληνικά Γράμματα, 2007)
Η Ζιζέλ ξαφνικά, από το μαγικό κόσμο της Ανδαλουσίας βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο αναζητώντας την αληθινή αγάπη. 'Αραγε αυτό το γοητευτικό παραμύθι της μαγεμένης τελειώνει με το ''έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα'';