Προσωπικότητα και ολοκλήρωση - Buscaglia, Leo F. (Γλάρος, 1990)
Ένα θριαμβευτικό και αναζωογονιτικό ταξίδι που έγραψε ένας από τους πιο εμπνευσμένους δασκάλους της εποχής μας. Όλες οι πηγές για την ολοκλήρωσή μας είναι μέσα μας. Πρέπει, όμως, ν' αναγνωρίσουμε την αξία τους και προοδευτικά να κρατήσουμε τα ηνία τους. Η ωριμότητα δεν αποτελεί στόχο· είναι περισσότερο μια διαδικασία. Η αληθινή σχέση αγάπης μπορεί να υπάρξει μόνο σαν συνδυασμός δυνάμεων και ενέργειας με άλλα ώριμα πρόσωπα για τη συνεχή ανάπτυξη και των δύο.