Όμορφη λύτρωση - Garcia, Kami (Platypus, 2012)
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ή ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ; Ο Ίθαν Γουέιτ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του λαχταρώντας να αποδράσει από την αποπνικτικά μικρή πόλη του Νότου, το Γκάτλιν. Ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα συναντούσε το κορίτσι των ονείρων του, τη Λένα Ντουκέιν, η οποία ξεσκέπασε μια μυστική, ισχυρή και καταραμένη πλευρά του Γκάτλιν, που ήταν κρυμμένη μπροστά στα μάτια τους. Και ποτέ δεν περίμενε πως θα υποχρεωνόταν να αφήσει πίσω του όλους και όλα για τα οποία νοιαζόταν. Έτσι όταν ο Ίθαν ξυπνάει μετά τα τραγικά γεγονότα του Δέκατου όγδοου Φεγγαριού, έχει μόνο ένα σκοπό: να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στη Λένα και σε αυτούς που αγαπάει. Πίσω στο Γκάτλιν, η Λένα κάνει τα δικά της παζάρια για την επιστροφή του Ίθαν, και ορκίζεται να κάνει ό,τι χρειαστεί ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εμπιστευτεί παλιούς εχθρούς ή να ρισκάρει τις ζωές της οικογένειας και των φίλων που ο Ίθαν άφησε για να προστατεύσει. Ανάμεσα σε δύο κόσμους, ο Ίθαν και η Λένα πρέπει να συνεργαστούν για να ξαναγράψουν τη μοίρα τους σε αυτό το εντυπωσιακό φινάλε στη σειρά των Όμορφων Πλασμάτων. Είχα ξαναδεί εφιάλτες με εκείνον. Πριν τον γνωρίσω, ή τουλάχιστον πριν μάθω ότι θα ήταν ο Ίθαν. Αλλά αυτό δεν έμοιαζε με τίποτα από όσα είχα δει σε οποιονδήποτε εφιάλτη. Ήταν πραγματικό. New York Times Best-Seller