Καθάριο σώμα καθάριος νους : το αποτελεσματικό πρόγραμμα αποκάθαρσης - Hubbard, La Fayette Ron, 1911-1986 (Μια έκδοση της Σαηεντολογίας, 2013)
Αισθάνεσαι ότι έχεις μικρότερη εγρήγορση και συναίσθηση απ' όσο είχες παλιότερα; Ότι είσαι κουρασμένος ή ότι η ενέργειά σου έχει στερέψει χωρίς κανένα φανερό λόγο; Ότι είσαι ανέκφραστος ή ακόμα και άψυχος; Η ολοκαίνουργια έκδοση του βιβλίου Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους περιέχει τη λύση. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας πνίγεται στις τοξικές ουσίες: ναρκωτικά και φάρμακα, ρύποι, χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης, συντηρητικά τροφίμων και ούτω καθεξής. Οι ουσίες αυτές μπορούν να παραμείνουν στο σώμα σου για χρόνια, αμβλύνοντας τις αισθήσεις σου, μειώνοντας την ικανότητά σου να σκέφτεσαι καθαρά και, ακόμη χειρότερα, εμποδίζοντας την οποιαδήποτε πρόοδό σου, ψυχικά και πνευματικά. Στο βιβλίο Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους του Λ. Ρον Χάμπαρντ δίνεται μια πλήρης περιγραφή του Προγράμματος Αποκάθαρσης, μιας εντελώς φυσικής αγωγής που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει τα συσσωρευμένα φάρμακα/ναρκωτικά και τις τοξίνες από τον οργανισμό σου και να σε απαλλάξει από τις ολέθριες επιπτώσεις που έχουν στο σώμα, τη διάνοια και το πνεύμα σου. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο και όλα τα κοινωνικά στρώματα είχαν την εμπειρία των αποτελεσμάτων από το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης που τους άλλαξαν τη ζωή, στα οποία περιλαμβάνονται: Η ικανότητα να σκέφτεσαι καθαρά: Αυξημένη ενέργεια, ενθουσιασμός και ζωντάνια. Μεγαλύτερη πνευματική εγρήγορση και ικανότητα συγκέντρωσης. Θεαματική βελτίωση της συνολικής υγείας και ευτυχίας. Μια πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Αυξημένη αίσθηση πνευματικής ευεξίας. "Αν το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σώσει ακόμα κι ένα τμήμα ενός πολιτισμού που πάσχει από τη σφοδρή επίθεση των φαρμάκων, των ναρκωτικών και άλλων τοξικών ουσιών, τότε ίσως και να υπάρχει ελπίδα για ολόκληρο τον πολιτισμό." (Λ. Ρον Χάμπαρντ, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)