Άκρως εμπιστευτικό Confidence - Foley, James, 1953-; Burns, Edward, 1968; Garcia, Andy, 1956-; Hoffman, Dustin, 1937-; Weisz, Rachel, 1970- (Lions Gates Films, 2003)
Ο Τζέικ δεν γνωρίζει αυτό που μπορεί να τον σκοτώσει. Αφού καταφέρνει να κερδίσει μερικές χιλιάδες δολάρια εξαπατώντας μαζί με την ομάδα του τον Λάιονελ, βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: το θύμα αποκαλύπτεται ότι είναι συνεργάτης ενός αφεντικού του οργανωμένου εγκλήματος. Οταν ο Λάιονελ θα βρεθεί νεκρός και ακριβώς δίπλα του βρίσκεται ένας συνεργάτης του Τζέικ, στην ίδια κατάσταση, τότε ο Τζέικ ξέρει ότι δεν μπορεί να την γλιτώσει τόσο εύκολα. Πρέπει να ξεπληρώσει. Κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί ο στόχος είναι ένας τραπεζίτης με ανάμειξη στο οργανωμένο έγκλημα. Τώρα, μαζί με μια αποτελεσματική και πολύ όμορφη βοηθό, πρέπει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αστυνομικούς για να ξεπληρώσει το χρέος του αναίμακτα.