Στο τσίρκο (Διεθνές Κέντρο Βιβλίου, 2001)
Σήμερα ο Στέφανος και η Χριστίνα είναι πολύ χαρούμενοι! Θα πάνε με τους γονείς τους στο τσίρκο! Κι εμείς μαζί τους θα περάσουμε υπέροχα, γνωρίζοντας από κοντά τον φανταστικό κόσμο του τσίρκου με τους κλόουν, τους ακροβάτες, τους θηριοδαμαστές...