Ιστορίες για γοργόνες - Punter, Russell (Διαβάζω μόνος μου, 2007)
Καταδυθείτε στον υποβρύχιο κόσμο, γνωρίστε τις γοργόνες και τις εκπληκτικές περιπέτειές τους. Η Αρμονία αψηφάει το στοιχειωμένο Νεκροταφείο των Πειρατών. Η Μαρίνα νικάει τις αντίπαλές της στον Μεγάλο Αγώνα με "θαλάσσια αλογάκια". Και η Κοραλία, που τρελαίνεται για τον χορό, κάνει μια συμφωνία με τον βασιλιά Ποσειδώνα...