Θα σου χαρίσω τ' αστέρι μου : μυθιστόρημα - Grayson, Emily (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2001)
Είναι δίδευμες. Κι όμως, εύκολα τις ξεχωρίζουν. Τόσο διαφορετικές, ποτέ δεν πλησίασαν η μία την άλλη. Μέχρι που ένα αναπάντεχο γεγονός τις αναγκάζει να έρθουν κοντά, να ορίσουν από την αρχή τη ζωή τους και να διεκδικήσουν την ίδια αγάπη... ενας άντρας θα θελήσει να χαρίσει και στις δύο το αγαπημένο του αστέρι. Μόνο μια όμως θα μπορέσει να το αγγίξει χωρίς να τυφλωθεί από τη λάμψη του.