Η νεόνυμφος ετρελάθη και άλλλα λάθη - Πολενάκη, Μαρία (Καστανιώτης, 1986)
Αυτό το βιβλίο είναι αναδρομή σε προηγούμενη ζωή μου! Δεν πρόκειται όμως για υπόθεση μεταφυσική, αλλά για υπόθεση αφύσικη, αφού αφορά την προηγούμενη ζωή μου σε τούτη τη ζωή!